Välj en sida

Våra projekt

Här hittar du ett urval av pågående och tidigare projekt där vi på Mårtensson & Håkanson är eller har varit involverade i. 

Varför välja Mårtensson & Håkanson AB?

Djupgående branschkunskap:
Med åratal av erfarenhet har vi en omfattande kunskap om byggbranschen, vilket gör oss till en värdefull partner i ditt projekt.

Personligt engagemang:
Vi är dedikerade till att ge personlig service och anpassade lösningar som matchar dina specifika behov och förväntningar.

Pålitlighet och integritet:
Vi är kända för vår professionella integritet och förmåga att leverera pålitliga, transparenta och rättvisa resultat.

Byggrådgivning

Kontakta oss 

Behöver du pålitlig och professionell hjälp med byggledning eller byggrådgivning? Kontakta Mårtensson & Håkanson AB idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera och framgångsrikt genomföra ditt byggprojekt. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dig och tillföra värde genom varje steg av byggprocessen.

Våra tjänster

$

Projektledning

Som projektledare skapar vi projektets grund och väljer noggrant partners baserat på kvalitet och kostnad. Vi ser också till att kontrakt är korrekt upprättade för att undvika framtida problem.

$

Byggledning

Vi leder och övervakar byggarbetsplatsen, ser till att planer, tidsramar och kvalitetsnormer följs, samt garanterar en säker arbetsmiljö för ett framgångsrikt projekt.

$

Entreprenadbesiktning

Vi utför detaljerade entreprenadbesiktningar för att säkerställa att arbetet möter alla avtalade specifikationer och kvalitetskrav, vilket leder till framgångsrika projekt.

$

Kontrollansvarig enl PBL

Som kontrollansvariga enligt PBL säkerställer vi att projektet följer alla bygglagstiftningar och regler, vilket garanterar projektets laglighet och kvalitet.

$

Byggrådgivning

Vi erbjuder byggrådgivning för att navigera i projektutmaningar, lösa tvister, hantera entreprenadjuridik och genomföra besiktningar av fastigheter mm.

$

Fastighetsbesiktning

Vi utför fastighetsbesiktningar för att bedöma skick och identifiera eventuella problem, vilket säkerställer fastighetens värde och säkerhet.