BlåStjärnan Djursjukhus

Blå Stjärnan Djursjukhus

Nyproduktion av djursjukhus i Mölndal.

KONTAKTPERSON:
Conny Wictorsson
conny.wictorsson@m-hab.se
0705-38 87 00

ENTREPRENADFORM:
Totalentreprenad

BYGGHERRE:
Castellum AB

UPPDRAG:
Besiktning

Kontakta oss!

Behöver du pålitlig och professionell byggrådgivning i Göteborg? Kontakta Mårtensson & Håkanson AB idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att optimera och framgångsrikt genomföra ditt byggprojekt. 

Våra tjänster

$

Projektledning

Som projektledare skapar vi projektets grund och väljer noggrant partners baserat på kvalitet och kostnad. Vi ser också till att kontrakt är korrekt upprättade för att undvika framtida problem.

$

Byggledning

Vi leder och övervakar byggarbetsplatsen, ser till att planer, tidsramar och kvalitetsnormer följs, samt garanterar en säker arbetsmiljö för ett framgångsrikt projekt.

$

Entreprenadbesiktning

Vi utför detaljerade entreprenadbesiktningar för att säkerställa att arbetet möter alla avtalade specifikationer och kvalitetskrav, vilket leder till framgångsrika projekt.

$

Kontrollansvarig enl PBL

Som kontrollansvariga enligt PBL säkerställer vi att projektet följer alla bygglagstiftningar och regler, vilket garanterar projektets laglighet och kvalitet.

$

Byggrådgivning

Vi erbjuder byggrådgivning för att navigera i projektutmaningar, lösa tvister, hantera entreprenadjuridik och genomföra besiktningar av fastigheter mm.

$

Fastighetsbesiktning

Vi utför fastighetsbesiktningar för att bedöma skick och identifiera eventuella problem, vilket säkerställer fastighetens värde och säkerhet.